ERHVERVSLOKALER

Faciliteter på erhvervsejendommen

Mødelokaler

Hos KV34 tilbyder vi moderne og professionelle mødelokaler på 2. sal med faciliteter som whiteboard, skærm og projektor. Uanset om du skal afholde et møde, et kursus, en workshop eller lignende har vi de nødvendige faciliteter til at imødekomme dine behov. 


Mødelokalet kan benyttes af ejendommens lejere.

Reservér mødelokale via dette link:


https://kirkevaerloesevej34.skedda.com


Her opretter du først en brugerprofil og booker derefter mødelokalet.

Kantine

og fællesarealer

På 1. sal finder du vores kantine og fællesareal på ca. 300m2. Faciliteterne kan lejes af vores lejere til større events, kurser eller andre formål. Vores kantine og fællesareal er også tilgængelige for udefrakommende, der ønsker at leje det til f.eks. yogaundervisning, aftenskole, kursusafholdelse e.lign. Kom og nyd vores rummelige faciliteter til din næste begivenhed!

Kontoraffald

Vi har sørget for praktiske faciliteter som en stor container på ejendommens bagside, der kun kan anvendes til kontoraffald.


Husk venligst, at du selv skal stå for bortskaffelse af storskrald, møbler og større genstande.

Parkering

Ejendommens lejere, kan ved at tage kontakt til udlejer, søge om parkeringstilladelser til deres biler. Gæster til ejendommen kan frit parkere ved at benytte EasyPark app.

Der må kun parkeres i de afmærkede p-båse.


På den bagerste del ud mod Ny Vestergårdsvej er parkeringsarealet udlejet til Novo Nordisk. Så her kan andre lejere ikke parkere. Dette er også skiltet ved indkørslen til denne del.


Vær opmæksom på, at hvis der parkeres uden en parkeringstilladelse, eller at man ikke har købt tid via EasyPark, kan man risikere at parkeringsselskabet udsteder et kontrolgebyr.


Cykelparkering: Der er opsat cykelstativer ved indgangen til elevatortårnet. Ligeledes er der et cykelskur bagerst på egendommen.